Garancia

Garanciális feltételek

A garancia érvényesítése:

A garancia érvényesítéséhez a vevőnek vissza kell hoznia a San Remo üzletébe (cím: 2400 Dunaújváros, Dózsa György út 34.) a megvásárolt terméket. A visszahozott terméket megvizsgáljuk. Sértetlen termék esetén a terméket visszavesszük, és a termék árát készpénzben megtérítjük a vevőnek. 

A garancia érvényesítésének feltétele az Europa Max Kft. által kiállított számla bemutatása. 

Szállításkor a vevő az áru átvételekor köteles meggyőződni a csomag sértetlenségéről.

A jótállási / szavatossági idő a termék megvásárlásától számított 6 havi időtartam. 

A garancia érvényesítés elutasításra kerül az alábbi esetekben:

  • Nem a rendeltetésszerű használatból fakadó sérülés, elszíneződés, megsemmisülés esetén a garancia érvényesítésének kérése elutasításra kerül. 
  • Ha a terméken Ön, vagy bármely más személy módosítást, átalakítást végzett. 
  • Bármely olyan szépséghibájáért a terméknek, amelyet Önnel előre ismertettünk, s ezen szépséghibájáért a termék megvásárlásakor árengedményben részesült. 

Jogos panasz esetén – a hat havi jótállási időn belül -, amennyiben tudjuk, kicseréljük a boltban a terméket. Viszont, ha üzletünkben nem áll rendelkezésre másik ugyanolyan termék, avagy nem tudunk helyettesítő terméket felajánlani a vevőnek, akkor a ruhaneműt visszavesszük, és készpénzben megtérítjük annak árát. A boltba visszahozott termék árának levásárlása is lehetőséget biztosítunk, amennyiben meggyőződtünk a visszavett termék sértetlenségéről. 

A webshopban árusított termékekre az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Ezért utólagos reklamációt nem fogadunk el. 

Az oldalon található termékek az üzletben készleten lévő termékek. Amennyiben a megrendeléskor mégsem áll már rendelkezésre az áru, ebben az esetben a San Remo férfi divatáru egyik munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ekkor a megrendelés módosítható, vagy akár visszavonásra is kerülhet. Ebben az esetben a kifizetett összeg a rendelés módosítása alapján alakul. A Vevő kiegyenlíti a hátralékot, avagy az Europa Max Kft visszautalja a túlfizetés összegét.  Ilyen esetben a kártérítésre való felszólítást elutasítjuk.